GTA V blir lite mer COD i den efterlängtade re-releasen

Min första tanken när jag ser alla nyheter (grafik, funktioner, innehåll) i GTA V på PS4 och Xbox One är att det känns som att tanken från början var att släppa det på den nya generationens konsoler. Men att Rock Star kanske valde att släppa en testversion på förra generationens konsoler. Oavsett vad så har spelet varit extremt lyckat och slagit ett drös rekord.

Releasen till de nya konsolerna innebär att vi får vi lite nya sköna funktioner.

Bättre grafik

Självklart är grafiken kraftigt förbättrad, tack vare den överlägsna prestandan i Xbox One och PS4. Här nedanför är en jämförelse mellan PS4 och PS3. Om videon håller vad den lovar så kan vi förvänta oss något extraordinärt.

GTA V blir en first person shooter

I och med releasen på de nya konsolerna så får GTA V även ett första-persons-läge. Du kommer alltså kunna spela GTA V på samma sätt som du spelar Far Cry 4 och andra liknande spel. Det kan låta som en ganska meningslös funktion, men spelvärlden verkar överväldigad och minst sagt taggad på att få uppleva GTA V i första-persons-läge.

GTA V på Xbox One
GTA V på Xbox One och PS4 blir en helt vanlig ”First person shooter”, som Far Cry 4 och liknande spel.

När släpps GTA V på Xbox One och PS4?

Den 18e November är det dags. Så spela klart det du har i din spel-todo och förbered dig på en av de bättre re-releaserna vi sett på länge.

Föregående artikelThe Hobbit Battle For Five Armies Trailer
Nästa artikelHur byter man till vinterdäck? Allt du behöver för att känna dig lite manlig!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.