Ett av de bästa spelen i serien är uppfräschat!!!

Final Fantasy XII anses ofta som ett av seriens absolut bästa spel, och nu, idag den 11e Juli är det äntligen dags för release av den efterlängtade remastern.

2006 när Final Fantasy XII äntligen släpptes så var det efter en lång och tumultartad utveckling och precis i tid för Playstation 2s sista dödsrosslingar. Men så fort alla fick händerna på spelet så var det tydligt att det var väl värt väntan.

Det som gör FF XII unikt och så uppskattat är dels den fantastiska gruppen karaktärer i spelet. Mer eller mindre alla Final Fantasy-spel har bra karaktärer med en trovärdig känsla och backstory, men få överträffar XII:ans gäng.
Utöver de välskrivna karaktärerna så är även storyn en av de bästa och mest fängslande i serien.
Slutligen så har vi stridssystemet som äntligen gick ifrån de uppskattade men något enformiga slumpmässiga striderna och istället belönade spelaren för taktisk planering och strategi.

Kort och gått så är Final fantasy XII ett av seriens absolut bästa spel, och nu kan du äntligen njuta av det med uppdaterad grafik till dagens konsoler! Här nedanför kan du se den senaste releasetrailern:

 

Vilket är din favorit i serien?

Av de 5 mest uppskattade spelen i FF-serien, vilket är din favorit?

Vilket är din favorit i Final Fantasy-serien?

View Results

Loading ... Loading ...

 

*Detta inlägg är reklam*

Föregående artikelVattenfalls Energi-Hackaton! -*Reklam*
Nästa artikelThe Godfather – En Drink Du Inte Kan Motstå
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.