Kloaktonåringarna är tillbaka!

Den 3e Juni är det dags för allas våra muterade ninja-tonårssköldpaddor att rädda världen igen. Skurken är så klart Shredder och till sin hjälp har de April Oneal i form av Megan Fox. Allt är precis så där som man vill ha det!

En riktig långkörare

Något som är lite extra intressant med Turtles är att serien faktiskt är med på topplistan över ”Longest Running Franchises” (förlåt men det Svenska språket räcker inte till ibland). Jag tvivlar starkt på att personen som en dag 1987 klev in på ett styrlesemöte och slängde upp idén om muterade ninjasköldpaddor som lever i kloakerna och äter pizza, trodde att det skulle hända. Jag menar, idén låter ju helt befängd. Men det är bara ännu ett fantastiskt bevis på att allt handlar om efterfrågan, inte tillgång.

Låt oss därför hylla den här magiska serien genom att njuta av ännu ett tillskott i turtles filmbibliotek, med lite ansjovispizza så klart! Cowabunga!

Vilken är din favorit-Turtle?

Blå, Lila, Orange eller Röd?

View Results

Loading ... Loading ...

 

*Detta är ett sponsrat inlägg*

Föregående artikelKoskenkorva – Inspirerad Av Den Finska Landsbygden
Nästa artikel3 Saker Att Tänka På När Du Skall Välja Proteinpulver
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.