Svensk Designer kör en Aragorn för att hitta rätt…

Jag vet inte om du minns det, men 2001, när den första Sagan Om Ringen-filmen hade premiär så var det en del intressanta intervjuer med Viggo Mortensen som florerade. De handlade primärt om hur skådespelaren hade isolerat sig ute i skogen i flera veckor för att kunna identifiera sig med sin karaktär; Utbydsjägaren Aragorn. Jäkligt imponerande dedikation!

Ha kvar tanken på Viggo ute i skogen ett ögonblick, för nu skall vi prata om Finsk Vodka!

”Designen skulle matcha arvet”

Finska Koskenkorva är en välkänt mild och ren vodka som härstammar från den Finska landsbygden. Här skapades den och här har den sitt arv. När Koskenkorva ville göra om designen av sin flaska så vände de sig av naturliga skäl till den Svenska designern Niclas Engsäll (kanske för att de hade hört talas om Viggo och ville bygga en riktigt härlig story om karaktärsbyggande, vem vet). Koskenkorva ville att designan av flaskan skulle spegla arvet från den Finska Landsbygden. Så likt Viggo satte Niclas av till Finland för att finna sin karaktär, ja alltså, digitalt, för det är ju 2016 nu.
När Niclas satt där på ett Finskt vetefält så hittade han det han letade efter, den Finska landsbygdsandan!

Rustik och kraftig

Resultatet av Niclas sökande är den här lite rustika och kraftiga flaska som utstrålar både kvalité och hårt arbete på samma gång. Korken i trä ger en härlig känsla av handarbete och i sin helhet så sticker flaskan ut rejält om man jämför den med andra vodkaflaskor.

Hur påverkar design dig?

Påverkar flaskans design ditt val?

View Results

Loading ... Loading ...

 

*Detta är ett sponsrat inlägg*

Föregående artikelBästa Sättet Att Hacka Lök Utan Att Gråta!
Nästa artikelCowabunga Det Är Dags För TMNT 2! – *Sponsrad Video*
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.