Luxemburg kommer inte veta vad som träffade dem…

Ikväll är det dags för Sverige att möta Luxemburg, och allt pekar på en solklar seger! Laget är starkt, fansen är lugna.
Sverige har just nu 6 plusmål mot Nederländerna, som ikväll spelar mot Vitryssland. Så även om Luxemburg bör vara en enkel match så kommer nog killarna att satsa stenhårt på många mål, eftersom det kan vara helt avgörande när de väl möter Nederländerna igen på tisdag i kvalets sista omgång! Så räkna med många mål helt enkelt!

En pizza till matchen vore väl nice?

Om du inte redan är med i bettingsvängen så kan det här vara ett intressant tillfälle, dels för att allt, enligt experterna, pekar på seger, men också för att du just nu får en pizza hemlevererad om du öppnar ett nytt konto hos ComeOn. Kolla in deras senaste film här nedanför för lite mer detaljer kring hur du enkelt kan få hem en pizza!


Tror du på seger?

Vinner Sverige matchen ikväll?

View Results

Loading ... Loading ...

*Detta inlägg är reklam*

Föregående artikelSkjorthållare / Shirt Stays – Vad Är Det? Behöver Du Dem?
Nästa artikelFlyga Helikopter – Så Coolt Är Det!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.