Lite äkta silver i flugan är aldrig fel

Flugan är en härlig accessoar, den är fortfarande tillräckligt sällsynt (mode går dock i vågor) för att lätt kunna ”chocka” lite, och på så sätt sätta lite krydda på din outfit. Men den har nyligen blivit så pass accepterad att den funkar i väldigt många olika sammanhang.

Som alltid när något börjar bli household så dyker det upp någon som levererar lite roliga alternativ av, t.ex. VK design som skapat en unik fluga med äkta silver i sig. Perfekt för dig som vill krydda outfiten samtidigt addera en liten conversation piece.

Ut på glesbygden

VK Design drivs av en unge entreprenören Viktor Petterson och har sitt ursprung i Valdemarsviks glesa bebyggelse. Här snickrar han ihop diverse accessoarer, men mest uppmärksammad är tveklöst flugorna med äkta Sterling silver i detaljerna.

En kollektion med 6 unika flugor

VKs kollektion med silver-och-siden-flugor består av 6 olika modeller, alla med sin unika touch av Sterling silver. Här nedanför är mina 3 favoriter.

1: Anton

1 unika fluga med silver

En delikat nit i silver gör flugan precis lagom speciell.

Till Vkdesign

2: Tim2 unika fluga med metall

Den absoluta favoriten, en kraftig mitt av silver gör den här flugan till en tidlös och unik konversationsstartare.

Till Vkdesign

3: Erik3 unika fluga silver

För dig som vill ha en ren fluga, men ändå med lite silver i bilden.

Till Vkdesign

Mer från VK

…och de övriga flugorna i kollektionen hittar du på: VKdesign.se

Föregående artikelHur Ökar Man Sin Ämnesomsättning?
Nästa artikelVarför Blir Man Snabbt Hungrig Efter Gröt?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.