En kornblå kostym med bruna accessoarer, en klockren outfit för dressade event så som 30, 40, 50-årsfester, bröllop och nyårsfester

Casual

Det kan vara svårt att inte vara lite väl dressad i kostym, men fördelen med en kornblå kostym är att den lätt matchas med en vit eller svart t-shirt och ett par mockaskor, utan strumpor. En sådan kombination gör dig precis lagom casual för en skön lunch/brunch eller en After work.

Dressat

En kortblå kostym, vit skjorta och bruna mockaskor gör dig utan tvekan till den bäst klädde mannen i så gott som alla icke-klassiska sammanhang så som sommarfester, födelsedagar, uppstyrda middagar. Tillställningar där du bör undvika Kornblå är Bröllop, Promoveringsfester eller Begravningar.

Kornblå Kostym
En kornblå kostym med bruna accessoarer, en klockren outfit för dressade event så som 30, 40, 50-årsfester, bröllop och nyårsfester.
Föregående artikelVad betyder Hotellstjärnorna?
Nästa artikel14 Ikea-produkter som tidningen ”The Week” tycker är i konflikt med sitt namn
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.