Man gillar ju inte när man svettas och är obekväm…

Ett modernt problem som fortfarande är mer eller mindre olöst är det faktum att om man vill vara klassiskt stilig så får man oftast stå ut med mindre bekväma kläder. Jag menar, det är 2000-talet, borde vi inte uppfunnit skjortor, kostymer och skinnskor som är lika bekväma som t-shirts, hoodies och sneakers? Det borde ju gå.

Faktum är att GANT faktiskt börjat pilla lite i detta. Deras senaste kollektion skjortor heter Tech prep och syftet med kollektionen är att göra lite mer bekväma och funktionella skjortor. Något jag personlige alltid är ute efter.

Vad är GANT tech prep?

Kortfattat är det en kollektion oxfordskjortor som är sydda i ett lite annorlunda material som är både bekvämt och effektivt på att hantera vardagen. De ska helt enkelt underlätta när du är svettigt, behöver vara rörlig eller helt enkelt bara överraskats av regnet utan paraply.

GANT tech prep vit skjorta

Topp 4 egenskaperna hos GANT tech prep

GANT tech prep är alltså inte en vanlig serie skjortor. Tyget är annorlunda vävt och materialblandningen är lite unik. Här är de, enligt oss, 4 skönaste egenskaperna som skjortan har:

1: Bekväm stretch

Alla gillar väl stretch? Varför skulle man någonsin ha något annat typ av tyg?

2: Snabbtorkande

Skjortans tyg består till viss del av micropolyester som gör att den torkar extra fort om den skulle bli fuktig eller blöt.

3: Tyg som andas

Tyget är vävt på ett speciellt sätt så att det både släpper in och ut luft, för att hålla dig torr och fräsch.

GANT Tech Prep rödrutig skjorta

4: Fuktabsorberande

Skjortan är alltså både snabbtorkande och fuktabsorberande. Så känner du dig lite svettig efter en kort jogg hemifrån till bussen, eller till ett viktigt möte så löser skjortan det så att du kan känna dig fräsch och torr.

GANT Tech Prep blårandig skjorta

Sammanfattningsvis

Gillar du bekväma kläder som samtidigt är stiliga så är GANT tech prep ett jäkligt nice val när det kommer till skjortor.

Föregående artikelGillar Du Både Serietidningar Och Gambling? – *Reklam*
Nästa artikelVarför Får Man Så Bra Idéer I Duschen? Här Är 4 Bra Förklaringar
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.