Ett par stilpionjärer…

Mode för män må inte vara ett lika populärt ämne som mode för kvinnor, men under de senaste årtiondena har branschen och intresset vuxit rejält. Numera finns det många män som är intresserade av stil och mode, och många av våra kändisar omdefinierar den moderna stilen på löpande basis.

En av anledningarna till spridningen av mode som intresse är så klart internet. Det är lättare än någonsin att ta del av inspiration och tips, exempelvis från kändisar på sociala medier och nyhetssidor.

Männen som omdefinierar den moderna stilen

Här är några exempel på män som omdefinierat den moderna stilen:

Pharrell Williams

Pharrell har länge varit en stilikon som är ett ypperligt exempel på en man som verkligen omdefinierar den moderna stilen. Det går knappast en dag innan vi får se den stilige musikern i nya och spännande plagg som inspirerar både unga och gamla, och Pharrell är absolut inte rädd för att testa nya saker eller att gå emot strömmen.

Han blandar flashiga dräkter och prydnader med lite mer traditionella och konservativa plagg, vilket slutligen resulterar i en fantastisk look som inte bara är modern och stilfull, men även väldigt unik och egen.

ASAP Rocky

ASAP Rocky är ytterligare en oerhört känd och hyllad artist som även sticker ut ur mängden med sina stilval. ASAP är känd för sina vågade val, men lyckas trots detta alltid pricka rätt och vara en av de allra mest stilfulla och moderna människorna i vilket rum som helst.

Om du spanar in ASAP Rocky kommer du att få se häftiga rockar, byxor, huvudbonader och mycket mer. En trevlig bonus är att artisten ofta umgås med andra välklädda artister och kändisar, vilket gör att du förmodligen får se ännu fler coola outfits på köpet.

Jared Leto

Den hyllade musikern och skådespelaren Jared Leto har länge varit en uppskattad stilikon som har varit och fortsätter att vara en inspirationskälla för både kvinnor och män ute i samhället. Jared har den perfekta kreativiteten för att kunna bära olika typer av plagg med självförtroende och elegans, och drar sig absolut inte från att korsa barriärer och testa nya stilar.

Även om Jareds stil är väldigt experimentell och vågad, går det att se ett mönster i hans långa stilresa. Det mönster vi ser är en traditionell och klassisk elegans, tillsammans med moderna twister och kreativitet som gör att hans stil blir unik, men ändå igenkännlig på något sätt.

Harry Styles

Harry Styles är en av de yngre medlemmarna på den här listan, och de flesta av er känner förmodligen till honom som en del av succégruppen One Direction. Under åren har Harrys stil ändrats och formats, tillsammans med det konstanta faktum att han har varit en framträdande stilikon redan från början.

Harry älskar huvudbonader såsom stora och flådiga hattar, skor som står ut ur mängden, och flamboyanta skjortor. Det är inte ovanligt att Harry blandar många olika stilar med varandra, och vissa menar till och med att han snuddar det feminina. Men det är det som är skönheten med Harry, han är absolut inte rädd för att korsa barriärer och testa nya saker, vilket är anledning till varför han är en av de mest framträdande manliga stilikonerna i dagens samhälle.

Jaden Smith

Jaden Smith, känner du igen det namnet? Även om han inte är riktigt lika känd som resterande alternativ på listan, är han känd för att vara en talangfull artist och skådespelare, utöver det faktum att han även är son till superparet Will och Jada Pinkett Smith.

Jadens stil har förändrats mycket under de senaste åren, vilket är en av anledningarna till varför vi verkligen älskar att se vad Jaden har att erbjuda i stilväg.

Framtidens stilikoner

Det är svårt att säga vilka män som kommer att vara framtidens stilikoner och forma den moderna stilen. Några av namnen på den här listan har hängt med i så mycket som 20 år, därmed är det inte omöjligt att vi får se några av samma namn på listan om 10, 20 och till och med 30 år.

Vi kan med stor sannolikhet förvänta oss att stilikoner som Pharrell Williams och Jared Leto kommer att fortsätta 20 år till, men sannolikheten är även hög för att resten av alternativen på listan kommer att vara med och sätta tonen för framtidens moderna stil också.

Föregående artikelSegla I Kroatien Med Skeppare Och Kock – Bästa Tänkbara Semestern!
Nästa artikelKontorspolitik – 6 Saker Som Gör Dig Bra På Det!
Glad Londonbo med ett stort intresse för hälsa, relationer, träning, och kost. På helgen händer det dock att en drink (eller 10) slinker ner.