2014 kommer bli accessoarernas år, här är 3 stil-måsten!

Förra året var det ett stort fokus på välsydda och dressade herrskor, Oxfords, Munkskor, Wingtips etc. Det var ett bra år för Italienska skomakare.
I år kommer vi se ett allt större fokus på helhetstänk och välplanerade Outfits, det är dags att införskaffa lite accessoarer!

Accessoarer!

I vår och sommar kommer scarfen, solglasögonen och bröstnäsduken att spela en stor roll. Något vi verkligen ser fram emot!
Här är några korta råd när det gäller dessa 3 stil-sidekicks.

Scarfen

Satsa på att hitta en eller två mönstrade scarfs i någon av de neutrala färgerna med detaljer i vitt. Är scarfen i en neutral färg så kommer den passa bra ihop med allt och både mönstrat och vitt är passande i vår och sommar.

Bröstnäsduken

Det bästa med bröstnäsduken är att de är både billiga och effektfulla. För några hundralappar kan du hitta 2-3st riktigt snygga bröstnäsdukar som verkligen kan lyfta dina favorit-outfits. Satsa på mönstrat om du är osäker, som bröstnäsduken vi nämnde i den här artikeln.

marinbla-brostnasduk-monstrad-paisley
”Satsa på mönstrat om du är osäker”

Solglasögonen

Klassiker är alltid klassiker, Aviator och Wayfarer är två modeller som aldrig blir omoderna, dessutom passar de till så gott som alla outfits. Satsa på klassiska solglasögon.

Föregående artikelVarför gäspar man? Här är ett av många svar!
Nästa artikelSin City får en uppföljare! Här är trailen för ”Sin City 2: A Dame To Kill For”
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.