Känner du någon som är helt smaklös?

Om du känner någon som har riktigt dålig stil, alltså dålig stil som i en smaklös person, då har Zoega en skräddarsydd kampanj för dig.
Just nu har Zoega en kampanj där du kan skicka en kopp kaffe till en vän (eller fiende) som du tycker är helt smaklös. Kanske är det en person som kör en bon'snytning på tunnelbanan, rapar öppet i lunchrummet eller helt enkelt bara har vita strumpor (tabu!).
Känner du en sådan människa så kan du nu klicka på videon nedan för att komma till Zoegas formulär där du, likt en amerikansk film, kan servera den här smaklösa personen en kopp smakfullt kaffe.

Zoega (eller deras reklambyrå) förtjänar en lite applåd för den här kreativa kampanjen som inte bara är en lek med ord, utan faktiskt är jäkligt rolig.
Här nedanför är en sponsrad video med deras första del i sin kampanj mot smakölshet.


Vem tänker du serva?

Har du någon du tänker på direkt? Skriv gärna en kommentar här nedanför och berätta vem du tänker serva och varför. Du vet, flest bra historier innan man dör vinner, det är sen gammalt.

Föregående artikel3 Snygga slipsnålar – Gör din outfit lite unik
Nästa artikel5 Saker Man Måste Göra I Göteborg! – Gööör Gött!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.