Superhjältar envisas med att ha kalsonger utanpå trikåerna, som om inte trikåerna i sig var tillräckligt konstiga?

Det finns lite olika förklaringar som alla skulle kunna vara rimliga, deras föräldrar dog när de var små så ingen har förklarat för dem att kalsongerna skall vara under byxorna. Eller så har de så bortom med att rädda världen att de helt enkelt får på sig kläderna i fel ordning varje gång.

Den faktiska förklaringen till varför de bär sina kläder på det här underliga viset är att när Julius Schwartz designade Stålmannen någon gång under den första halvan av 1900-talet så designade han dräkten efter samtida cirkusartister och akrobater. Roligare än så var det inte.
Däremot så kan man idag se en tydlig trend med att många superhjältar designas om och får på sig kalsongerna på rätt sätt. Vilket är lite tråkigt men välbehövligt om de skall behålla sin starka position som allmänt coola i amerikaners ögon.

Här nedan är även video med lite mer information om varför superhjältar bär sina underkläder utanpå kläderna.

Varför har Superhjältar kalsongerna utanpå?

Föregående artikelNyhetsbloopers – Det bästa från 2013!
Nästa artikelÅrets 3 mest lästa artiklar!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.