Det började med surfdrömmar och slutade med en fotografkarriär av rang!

Clark Little är en otippad fotograf, han ville egentligen bli surfare, men passade bättre i vågorna än ovanpå dem! Just nu kör Nikon en cash-back-kampanj med Clark Little som frontfigur, så har du fotograf-drömmar och går och letar efter en julklapp till dig själv så kan det här vara ett perfekt läge att slå till!

Undervattensfotografering  clark little
Image source: Clarklittle.com

Från surf till mörkrum

Clark Littles-fotografhistoria började när hans fru vart sugen på en tavla att ha hemma i huset på Hawai. Hon ville ha en med ett vattenmotiv tagen i området. Clark kände att det var bortkastade pengar att köpa en dyr tavla när han lika gärna kunde gå ut och ta lite foton, han surfade ju ändå regelbundet, och hur svårt kan det vara att ta en bild?

Efter att  ha tagit lite bilder så hittade han snabbt sin unika stil, inifrån vågen istället för bilder på vågorna. Han insåg rätt snart hur sjukt coola de blev och ”bytte surfbrädan mot en kamera” och la ned sina planer på att bli professionell surfare.

Undervattensfotografering vågor
Image source: Clarklittle.com

Är du sugen på lite Undervattensfotografering?

Om du är intresserad av att veta vad Clark Little använder för kamera, objektiv och ”vattenhus” så är det bara att klicka på länken som dyker upp i slutet av den sponsrade videon här nedanför. Just nu har, som sagt, Nikon även en cash-back-kampanj där man får tillbaka upp till 4600kr (beroende på vad man köper). Kampanjen är aktiv till och med den 31a December 2014.

Nikon och Clark Little

Föregående artikelGimlet – Så Här Blandar Du En Enkel, Snygg Och Ginnig Drink!
Nästa artikelHär är årets site enligt oss! Vilken är din favorit?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.