Att tvätta är inte särskilt kul, men det blir lite ”roligare” när man kan tvättråden. Här är en komplett guide!

Oavsett hur tråkigt det är att tvätta så måste det göras, och som vi alla vet så är man knappast en riktig man om man inte ens kan tyda tvättsymbolerna i kläderna. Nu kanske du tänker ”Men vad betyder tvättsymbolerna egentligen? Jag kan inte..” Oroa dig inte, det är exakt just därför som vi slängt ihop den här smidiga lilla guiden.

Oavsett om du memorerar dessa tvättsymboler, bokmärker guiden eller skriver ned dem på en fusklapp, så bör du lära dig dessa. Det kommer löna sig i framtiden.

Ett husmorstips!

Utöver det som står här så är ett universellt råd, för att skona kläderna, att tvätta dem i svalare vatten än vad som står på tvättrådet. Så länge kläderna inte är riktigt skitiga så kan du alltid ha lite lägre temperatur, det skonar tyget och kläderna behåller färgen och formen längre.

Vad betyder tvättsymbolerna?

vad betyder tvättsymbolerna?
Vad betyder tvättsymbolerna?
Infographic by Primer Magazine
Föregående artikelInspirerande citat rörande framgång
Nästa artikelHandsydda italienska skor till rimliga priser – Scarosso i Sverige
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.