Routehappy är en ny tjänst som fokuserar på kvalité, istället för bara lågt pris

Här är något som jag efterfrågat ett tag nu, söktjänster som hjälper mig hitta kvalité, istället för billigt skräp. Flygresor.se, prisjakt och alla deras konkurrenter fokuserar hela tiden på lägsta pris, men ingen har ett vettigt mått på kvalité som jag känner att jag kan lita på och relatera till. Här kommer Routehappy in i bilden.

Routehappy är en ny tjänst som visar allehanda information om flygresor och sorterar dem efter vilken flight som med största säkerhet kommer göra dig mest nöjd.

Det skall bli spännande att se hur tjänsten kommer utveckla sig, och hur konkurrenterna kommer reagera på detta. Jag hoppas det sprider sig till alla branscher och att kvalité blir ett allmänt vedertaget begrepp som man tar med i ekvationen när det handlar om att söka efter leverantörer och återförsäljare.

Läs mer på  deras officiella hemsida: Routehappy

Routehappy explained in 90 seconds from Routehappy on Vimeo.

 

Föregående artikelÅskstorm över Hamburg – Lugnande stormigt
Nästa artikelLönndörrar är och förblir, riktigt häftigt
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.