Ryan Air är flygbolaget som alla hatar men ändå flyger med, men nu verkar de försöka rycka upp sig lite, och inte aktivt reta upp sina passagerare lika mycket

Ryan Airs VD har efter mycket kritik den senaste tiden beslutat att göra en del ändringar i sina system och regler för att göra resan lite mer friktionsfri.

Så här säger VD'n på ämnet:

Vi bör försöka undvika att göra folk förbannade i onödan, sade han.

Jag kan inte annat än hålla med.

Förändringarna i Ryan Airs Regler och System

Här är en lista med de förändringar som kommer göras.

  • Att checka in en ej förhandsbokad väska kommer kosta 315kr, sänkt från 670kr.
  • Alla bokningar går att korrigera kostnadsfritt under de första 24 timmarna, t.ex. rätta stavfel. Detta har tidigare kostat ca 1000kr.
  • Kostnaden för att ha glömt att skriva ut sitt boardingkort sänks från 735kr till 158kr. Man måste däremot fortfarande checka in i förväg online.
  • En del förenklingar i själva bokningssystemet. Jag kan tänka mig att de tar bort några av de hundratals förvirrande valen och påtryckningarna om hyrbilar, väskor, försäkringar etc.

Det skall bli kul att se hur stor förändring det blir. Nyligen verkar de ha gjort en uppdatering av sitt orderbekräftelsemail, som tidigare sett ut som ett spam-mail från 90-talet. Det i kombination med de nyligen annonserade förändringarna bådar gott för framtida resor med Ryan Air.

 

Föregående artikelAtt vara en fiskmås innebär full rulle från morgon till kväll
Nästa artikelHöstrusk, dags för filmtips – Blood Diamond
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.