Watch Dogs, med hackande och övervakning som huvudingredienser

Efter några års väntan är Watch Dogs äntligen ute. Men lever det upp till den hype det skapat under all den här tiden? Polygon svarar på frågan.

Spelet utspelar sig i en stor öppen värld baserad på Chicago. Du spelar Aiden Pearce i ett spel som till stor del handlar om övervakning, det är en uppenbar pik mot pik mot det moderna samhället, men på ett charmigt sätt.
En stor del av spelmekaniken är att hacka, du kan hacka dig in i trafikljus, övervakningskameror, dörrar, datorer etc. Du hackar för att ge dig själv fördelar så som att kunna övervaka dina fiender eller skapa distraktioner för att sedan enkelt smyga in i en byggnad. Spelet verkar vara relativt svårt i jämförelse med klassiska sandlådespel så som GTA och Just Cause m.fl, något som känns kanske uppfriskande.

Den Amerikanska spelsiten Polygon har testat spelet och självklart gjort en snygg video. Här är deras recension av Watch Dogs.

Recension av Watch Dogs

Föregående artikelVad skulle Don Draper Göra?
Nästa artikelBeroende av telefonen? Här är Appen för dig
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.