Det är sällan man reflekterar över något så simpelt som en vattenflaska. Men det har gänget bakom Memobottle gjort

Memobottle är ett australiensiskt kickstarterprojekt. Syftet är att ta fram en återanvändningsbar vattenflaska som är enkel att ta med i väskan. Jag har inte tänkt på det innan, men en klassisk rund vattenflaska är ju rätt opraktisk. Den rullar ned och lägger sig längst ned i väskan, under allt annat. Memobottle däremot är platt och förvaras enkelt ihop med diversa ipads, block och annat skräp man har i väskan. Smart!

Vill minska antalet producerade flaskor

Utöver att vara praktisk så har Memobottle som vision att minska försäljningen av ”engångsflaskor”, och på så sätt göra världen mer miljövänlig. Även det en bra idé och ett smart sätt att göra det på.

Memobottle Praktiska vattenflaskor

Memobottle

Memobottle är en intressant idé, en idé som definitivt ligger helt rätt i tiden. Klicka på länken nedan för att komma till deras Kickstarterkampanj. Gillar du dem så är det bara att backa dem!

Föregående artikelBaldur’s Gate på iPhone! Det legendariska RPGt i fickan
Nästa artikelBabas Burger recension – Rågsved är inte bara brända bilar!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.