Arbetsförmåner är alltid uppskattat. Vissa har gratis kaffe, andra får rabatt på bensin, men vissa har det lite bättre än andra…

Här är 4 riktigt sköna arbetsförmåner jag definitivt önskade att jag hade.

1: Evernote – Obegränsat anatal Semesterdagar

Evernote vet hur man tar hand om sina anställda, förutom att de har ett riktigt coolt kontor med mängder av olika relaxavdelningar och kreativa utrymmen så ger de även sina anställda fri semester, obegränsat.
Det enda kravet de ställer tillbaka är att jobbet skall bli gjort, och det skall bli gjort riktigt bra. En minst sagt unik arbetsförmån.

Arbetsförmåner
Evernote låter sina anställda sköta sin egen semester, så länge de får jobbet gjort.

2: Google – Bollhav, bland annat

Google är mästarna på kreativa arbetsplatser och härliga förmåner. Googlebussen åker runt på morgonen och hämtar upp de anställda, alla får fri lunch, fika och middag och varje vecka har alla anställda en halvdag då de får göra vad de vill, på arbetstid, så länge det främjar Google i det långa loppet.
Ganska nyligen släpptes filmen 'The Internship' som mer eller mindre känns som en hyllningsfilm till Google och den speciella arbetsatmosfär de byggt upp.

Det är inte så konstigt att Google länge varit den mest eftertraktade arbetsplatsen i världen.
Här är en video som visar en av de många aktiviteterna deras anställda kan ägna sig åt, ett bollhav.

 3: Facebook, Twitter, Google och LinkedIn – Gym

Friskvårdsbidrag är en rätt vanlig förmån, även här i Sverige. Men många av de stora teknikföretagen i U.S.A. har tagit det ett steg längre och har kompletta gym på arbetsplatsen, och erbjuder även pass med instruktörer. Definitivt en bra förmån som kommer gynna arbetsgivaren i längden.

 4: Weebly – En Lönndörr, och en mängd andra sköna fördelar

Lönndörrar kommer alltid vara riktigt häftigt, oavsett hur gammal man blir. Weebly, ett teknikföretag som tillhandahåller en plattform för att enkelt skapa Webbplatser och Bloggar har tagit fasta på detta och har en riktigt cool lönndörr i sitt kontor i San Fransisco. Lönndörren är dock inte allt, de har även fri lunch, middag och massage. Kort sagt så verkar det vara ett riktigt skönt ställe att jobba på.
Här nedan är en video från när Cribs besöker deras kontor och får en full rundtur.

Föregående artikel7 olidligt obekväma situationer! – Lite avvisad närhet, och några katastrofala hälsningar
Nästa artikelVårmode 2014 Herr – H&M, Boomerang och GANT Rugger presenterar sina vårkollektioner
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.