Man slutar aldrig förvånas av påhittigheten hos produktutvecklare. I september kommer världens första skäggtrimmer, med lasersikte, Philips BeardTrimmer 9000

Att odla skägg har varit en stadigt uppåtgående trend de senaste 4 åren, och trenden verkar inte avta inom den närmaste tiden.

Men bara för att skägg är modernt så har man inte rätt att låta det se ut som skit och komma undan med det. Skall man ha skägg så gäller det att ta hand om det, hålla det snyggt och använda sig utav det man har. Jag antar att det är här Philips BeardTrimmer 9000 kommer in i bilden, med hjälp av lasersiktet kan du ställa in så att du har ett välansat skägg i precis den form du vill. Du kan se Philips officiella film för Philips BeardTrimmer 9000 nedan.

smartson kan du även följa ett gäng testpiloter som testar trimmern. Där bör du kunna få en hyggligt objektiv bedömning av hur den fungerar och om den är värd att prova.

Philips BeardTrimmer 9000 släppts som sagt senare i September och kommer kosta ca 1300kr.

Philips BeardTrimmer 9000 - Skäggtrimmer med lasersikte från Philips
Philips BeardTrimmer 9000 – Skäggtrimmer med lasersikte från Philips
Föregående artikel11 Saker du kan göra för att fokusera bättre!
Nästa artikelVad bör jag ha för färg på skjortan? De olika färgernas betydelse
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.