Skapa en rimligt vältränad överkropp i vardagsrummet

Vill du få en rippad och skulpterad överkropp? Ja då kommer du med största sannolikhet behöva gå till gymmet. Men om dina ambitioner är lite mer realistiska än så, och om du kan nöja dig med en snyggt vältränad överkropp, då behöver du definitivt inte gå till gymmet. Du kommer faktiskt inte ens att behöva några maskiner eller redskap över huvud taget. Det enda du behöver är följande:

  1. Bra kost
  2. Disiplin
  3. Regelbundna löprundor
  4. Överkroppspasset i videon nedanför

Låter det osannolikt?

Prova själv! Kör du det här passet regelbundet (3-4 gånger i veckan) och kombinerar det med en vettig kost (undvik socker, överdrivet med fett och håll portionerna rimliga) så kommer du utan problem att kunna se ut som Ryan Gosling på den här bilden inom en rimlig framtid.
Här är så klart ”rimlig” en definitionsfråga, allt handlar om vad ditt utgångsläget är, men är du inte överviktig utan bara otränad nu, ja då handlar det inte om mer än några månader.
Överkroppspass utan redskap

Överkroppspass utan redskap

Föregående artikelJMNY – Jureskog Mc Donalds New York – *Sponsrad Video*
Nästa artikelAnabola Steroider – Vad Händer När Man Tar Dem?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.