Det är inte många av oss som ärligt kan säga att de hela tiden kämpar för att göra det mesta av sitt liv. Tråkigt nog så lever majoriteten i slentrian

För att komma dit du vill så behöver du ta ansvar för ditt liv. Extremt få av de som uppnår sina drömmar har hamnat där av en slump. Vill du ta dig ur någonting, eller bara ta dig vidare, så kommer du behöva arbeta för att nå dit. Att sitta still leder dig ingen vart. Här nedan är ett mycket bra citat på ämnet.

People say time changes everything.

Thats a lie.

Doing things changes things, not doing things leaves things exactly as they were.

/Okänd

Tar man en titt på de som i allmänhetens ögon anses vara misslyckade så har de ofta en sak gemensamt, de skyller ifrån sig. De skyller på socialen, de skyller på samhället, de skyller på arbetsmarknaden, de hittar alltid något att skylla på för att de själva skall slippa anstränga sig. Vilket aldrig kommer leda dem någon stans.

Föregående artikelI Ryssland kan du betala din tunnelbaneresa med knäböj
Nästa artikelSmaugs Ödemark – Featurette med allas vår Persbrandt i fokus
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.