Skäm bort en nybliven 50-åring…

Att fylla 50 är något speciellt och det bör självklart firas ordentligt. Det kan dock vara svårt att veta vilken gåva som kan passa att ge bort på en sådan viktig bemärkelsedag. Här kommer några presenttips som går att personalisera lite hur som helst:

Ge bort en upplevelse

50 års present segla i kroatien

Någon som är 50 år gammal har vanligtvis ganska höga energinivåer, även om det kanske inte kan jämföras med 30-årsåldern. Att ge bort en upplevelse i form av ett spännande äventyr kan därför passa bra, speciellt om firaren är en person som gärna upplever nya saker och utforskar nya intressen. En upplevelse som rekommenderas är att segla i Kroatien tillsammans med erfarna, svenska skeppare under en veckas tid. Att njuta av den Adriatiska kusten med tusentals öar i skärgården är en upplevelse som man inte glömmer i första taget. Det här kan vara den perfekta presenten för en äventyrlig 50-åring!

Skriv ditt liv: kurs eller bok

50 års present bok

Det här är en utmärkt present om personen som fyller år har levt ett väldigt intressant liv, eller om de har ett intresse för skrivande. Om du väljer att ge bort en kurs som present går den ut på att skriva om sitt liv enligt instruktioner och vägledare från kursledaren. Personen som håller i liknande kurser brukar vara etablerade författare och det är vanligt att texten som skrivs granskas under kurstillfället. Det finns även böcker som vägleder i skrivandets konst och som fokuserar på hur en nybörjarförfattare kan skriva om sitt liv genom guidning.

Tryck upp fotografier

Finns det fotografier på viktiga milstolpar i livet, en minnesvärd resa eller kanske fina fotografier på familjen kan du välja ut de finaste och beställa tryck på dem. Fotografier kan tryckas på canvas, trä, sten eller bara förstoras och ramas in för att skapa en riktigt personlig och minnesvärd tavla. Du kan även trycka digitala fotografier och skapa ett fotoalbum som du ger bort som en minnessak.

Hyr en lyxvilla utomlands eller i Sverige

50 års present hyra villa

Hyr en lyxig villa i ett favoritland och bjud med födelsedagsfiraren på en semester. Om du hyr en stor villa kan hela familjen följa med för att ha roligt tillsammans. Välj gärna en villa som har en pool, jacuzzi, bastu och andra faciliteter som du tror blir uppskattat. Blir det för dyrt att betala både villan och flygbiljetter kan du istället hyra en villa i Sverige. Öland, Gotland, Österlen och Höga Kusten brukar vara populära resmål. Att dela på kostnaderna om ni är några stycken som arrangerar presenten ihop är ett annat alternativ. Om du lyckas arrangera allt i smyg kan resan och vistelsen bli en överraskning. Att få stanna i en lyxig villa på 50-årsdagen brukar vara uppskattat!

Föregående artikel4 Fördelar Med Hårborttagning Med Laser
Nästa artikelDe 5 Bästa Stränderna I Sverige! Det Blir Lite Båtåkande
Manlighet är ett jäkligt intressant ämne, vad är manlighet? hur blir man manlig? vad är omanligt? Djupa frågor... Men jag är inte bara djup som en Kent-låt från 2001, andra saker som intresserar mig är öl, roliga Youtubeklipp och solglasögon. Mycket nöje!