Mitten = Viktig, Kanten = Utbytbar. Vill du imponera på möten? Läs det här

De flesta av oss vill gärna uppfattas som både viktiga och värdefulla, det gör man självklart bäst genom att vara trevlig, socialt kompetent och genom att göra bra saker, men det finns även knep för att sticka ut lite extra.

Imponera på chefen, sitt i mitten

Vårt undermedvetna förväntar sig att de som står i mitten av en grupp är mer viktiga för flocken, detta är något du kan använda till din fördel i t.ex. jobbrelaterade möten.
Studier som gjorts på bland annat Tv-showen ”The Weakest Link” visar att ju närmare mitten man står, desto större chans är det att man vinner. Oavsett prestation så blir de som står ute på kanterna utröstade i större utsträckning.

Det här är inte första gången som vi hör att rätt plats (rent fysiskt) kan göra skillnad, vi skrev faktiskt om detta i vår artikel om hur man tar den bästa platsen på ett möte.

Vill du imponera på möten så bör du primärt fokusera på att göra bra saker på jobbet, men det skadar inte att ta en titt på den här videon.

Föregående artikelFolk är så jävla dumma – 56st Nära-döden-upplevelser
Nästa artikelHur överlever man en attack av en Björn? Eller en Varg för den delen? – En kort överlevnadsguide
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.