Betalt reklamsamarbete tillsammans med Hyresmäklaren.

Är du redo för en nystart???

Nu för tiden är det ofta lättare att hitta ett nytt jobb än en ny bostad. I takt med att ”världen krymper” och allt fler jobbar med hela världen som kund så blir det allt lättare att hitta nya roliga jobb, men ytan vi lever på är densamma. Jorden blir ju inte större, vilket innebär att det blir svårare och svårare att hitta en ledig bostad man verkligen kommer trivas i. Arbetsmarknaden skriker efter duglig arbetskraft, men trevliga lägenheter lyser med sin frånvaro.

hyra ny lägenhet

Håll enkelt koll på lediga lägenheter

Men det är här Hyresmaklaren.se kommer in i bilden! Det är en tjänst som gör det enkelt för dig att hitta och bevaka lediga hyreslägenheter i hela Sverige. Så oavsett om du är sugen på att testa västkusten, björkarnas stad eller Nynäshamn som ny hemort så är Hyresmäklaren rätt ställe att börja på.

Hyresmäklaren samlar alla lediga hyreslägenheter, gör dem enkla att söka på och sortera efter dina preferenser.

Ett effektivt poängsystem

Hyresmäklaren använder sig även av ett poängsystem för att kunna prioritera bostadssökanden. De tittar bland annat på aktivitet på deras plattform och kan på så sätt enkelt sortera bort oseriösa bostadssökande som kanske registrerar sig på alla liknande siter och bara låter sina konton ligga vilande i väntan på bättre tider.

På så sätt kan du, som seriös bostadssökande, få kontakt med hyresvärdar som letar efter någon som du.

Tre orter jag skulle kunna tänka mig att flytta till

Jag är för tillfället bosatt i Stockholm, men vårt avlånga land har så oerhört mycket mer att erbjuda än dyra luncher, trafikstockning och otrevliga rikemansbarn. Nej men skämt och sido så är jag lite extra intresserade av följande 3 städer. Så skulle jag flytta så blir det till någon av dessa:

1: Uppsala

Nära Stockholm, likt Stockholm men ändå inte Stockholm, så skulle jag nog beskriva Uppsala. Här får man närheten till storstaden men ändå lugnet och den pittoreska atmosfären från en småstad.

Uppsala är dessutom en av våra äldsta städer, vilket gör att det  finns en mängd spännande sevärdheter att titta på och historia att återuppleva.

2: Trosa

Här har vi en ort som de flesta aldrig hört talas om, och som troligtvis inte är med på några trendiga listor. Men Trosa har mer att erbjuda än man tror. För det första ligger den här byn bara 50 minuter från Stockholm, så det går att pendla och samtidigt ha ett drägligt liv. Trosa är en liten ort med en äkta småstadskänsla. Här känner alla varandra och tempot är lugnt. Dessutom ligger Trosa vid havet och har en oerhört vacker natur precis runt hörnet.

3: Göteborg

Västkusten kallas ju bästkusten av en anledning. Göteborg är en mindre stad som ändå har ett brett utbud, det är lite som att man får det bästa av två världar.

ny lägenhet

Var skulle du kunna tänka dig att flytta?

Vilken är din nästa destination? Vilken stad i Sverige skulle du välja om flyttade i morgon?

Föregående artikelSemestra I Finland – 4 Riktigt Finska Saker Du Inte Vill Missa!
Nästa artikelRengöra Klocka – Så Håller Du Din Klocka Fräsch Och Blank
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.