Några snabba råd inför nästa elitlopp…

Travet i Sverige är så pass stort att det anses vara en folksport numera. Vem har inte varit på en travbana i sina yngre dar tillsammans med föräldrarna? Många spelar V75 varje lördag och drömmer om storvinsten, men hur gör man om man vill utveckla sitt spel på hästar och ta det till nästa nivå?

För att bli en vinnare på trav krävs det att du lägger ner mycket tid och engagemang men det krävs också att du har en hel del känsla och tur. Vi har tagit fram fram tre grundregler ur Travstugans travskola man bör känna till om man vill utveckla sitt travspelande.

  1. Disciplin: För att vinna på trav krävs det att du har disciplin och är plikttrogen.
  2. Hårt arbete: Det kan låta glassigt att spela på trav, men det krävs hårt arbete om du vill bli riktigt bra och vinna mycket pengar. Försök att läsa allt du kan komma över som är relaterat till omgången. Ett tips är att även lyssna på olika travpoddar. Det finns en hel del där ute.
  3. Spela aldrig för mer pengar än vad du har råd att förlora’’, en klassisk grundregel. Att hålla sig till sin bankrulle är ett vinnande koncept i längden.

Känner man att trav är kul, men det fortsatt är svårt är ATG tillsammans är ett utmärkt verktyg där du helt enkelt köper en andel av din favoritspelare. Personerna som arbetar med att göra andelarna gör ett gediget grundjobb till V75, V86 och GS75 varje vecka.
Fördelen med andelsspel är att flera personer går ihop och får därmed till ett större system, det bidrar med att man får med fler hästar på kupongen och chansen att den där stora skrällen kommer med blir större. Många spelar även tillsammans för gemenskapens skull, för delad glädje är ju trots allt dubbel glädje.

Föregående artikelKomma I Form Snabbt! – 8 Tips Alla Inte Redan Känner Till
Nästa artikelStickad Kavaj – Stilinspiration För Moderna Män
Manlighet är ett jäkligt intressant ämne, vad är manlighet? hur blir man manlig? vad är omanligt? Djupa frågor... Men jag är inte bara djup som en Kent-låt från 2001, andra saker som intresserar mig är öl, roliga Youtubeklipp och solglasögon. Mycket nöje!