Höj karman i vinter…

Många svenskar vill idag skänka bidrag till välgörenhet och gör detta på olika sätt, både till olika fonder och på andra vis. Miljonlotteriet är ett av Sveriges äldsta lotterier och startades upp av den ideella föreningen IOGT-nto som driver sitt välgörenhetsarbete riktat mot ett nyktrare samhälle på många olika sätt. Miljonlotteriets överskott skänks oavkortat till detta arbete och har alltså en nisch som är inriktat på välgörenhet till samhället – vilket är otroligt upplyftande!

Varje lott som säljs i miljonlotteriet bidrar till föreningens arbete. Sedan år 2000 så har Miljonlotteriet med sitt överskott från sina spel kunnat bidra med över 2 miljarder kronor till IOGT:s arbete mot missbruk. Läs mer om Miljonlotteriet för att få mer information om deras bakgrund och vilka insatser de gör i samhället. Du som inte vill missa deras senaste nyheter och uppdateringar kan kika in dem på Facebook eller Youtube.

Kampanjer som gynnar välgörenhet!

För varje såld lott som Miljonlotteriet säljer så går en viss del som bidrag till välgörenhet. För den som älskar att köpa lotter och skraplotter så kan man prenumerera på Miljonlotteriets lottpaket där man kan vinna miljonbelopp och många andra fina priser som resor, bilar eller drömhuset. Vad bidragen sedan går till är bland annat till förbättrande av dagens behandlingshem runt om i landet, tak över huvudet till hemlös och arrangemang till barn som växer upp i familjer där missbruk förekommer.

En av föreningens stora passioner är just event för barn och det anordnas flera läger och andra evenemang årligen där barn i alla åldrar kan delta och få uppleva en gemenskap. Det är viktigt att bidrag går till de som lider av beroendeproblem, men lika viktigt att bidrag går till anhöriga runt omkring också, som i många fall lider mer än den beroende gör – i synnerhet barnen!

miljonlotteriet kampanj

Nitlottsdragning – en andra chans ifall du förlorar!

8 gånger om året så har Miljonlotteriet en så kallad nitlottsdragning, där lotter som förlorat får en extra chans att gå vinnande med en helt ny bil till ett värde av 400 000 kr. Detta gör det möjligt att ibland ha lite extra tur när oturen slagit till. Det positiva med skraplotter för dig som älskar dessa – är att du oavsett vinst eller förlust bidrar till ett nyktrare samhälle.

Alla kampanjer som hålls av Miljonlotteriet erbjuder en chans till att ge i samband med sitt bingospel eller skraplott. Tävlingarna som erhålls är dessutom ofta roliga och kan vara allt från presentkort på blommor till gissningar av ord i olika kända låtar. På deras hemsida så presenteras också odra olika vinnare samt att reportage finns om lotteriets olika projekt som du kan läsa om.

Föregående artikelSveriges Bästa MMA-fighters Genom Tiderna
Nästa artikelGlöggmanhattan – En Julvariant Av Klassikern!
Glad Londonbo med ett stort intresse för hälsa, relationer, träning, och kost. På helgen händer det dock att en drink (eller 10) slinker ner.