Det som är intressant är vem du är och vad du kan…

Oavsett om du är ung, gammal, kvinna, man, köttätare eller vegan så kommer du behöva jobba i livet. Och det är bra! För arbetsplatser med en stor mix av personligheter och bakgrund är oftast både hälsosammare och presterar bättre än de som är lite mer homogena så att säga. Varför är det så då?

Risken med ”lika barn leka bäst”

En grupp med människor som tänker likadant är ofta väldigt bra på att lösa vissa problem och ytterst usel på att andra. Anledningen till detta är just att de tänker likadant, vilket gör att de är bra på att lösa problem som ligger i linje med deras sätt att tänka. Så fort problemet ligger utanför deras comfort zone däremot, ja då blir det svårt, eftersom ingen kan tillföra något till dialogen.

Så som du förstår så finns det en enorm styrka i en grupp människor som kan bidra med olika synsätt, erfarenheter och idéer.

Här nedanför ser du rekryteringsbolaget Manpowers senaste reklamfilm, där de hyllar just mångfald och diversitet inom ett företag. För de vet hur viktigt det faktiskt  är.

 

 

Sugen på något nytt?

På tal om rekrytering, hur känner du inför nya utmaningar?

Är du sugen på att byta jobb?

View Results

Loading ... Loading ...

*Detta är ett sponsrat inlägg*

Föregående artikelHot Toddy – Varmt, Bourbonigt Och Med En Smak Av Te
Nästa artikelDubbdäck Eller Friktionsdäck? Vad Är Säkrast Egentligen?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.