Minin blir mini även på bränslefronten…

Det är dags för bilsläpp så här precis innan jul. Den alltid lika coola Cooper minin kommer i en ny tappning, en ladd-hybrid, den drivs alltså av en mix av el och bensin. Eldrivna bilar ligger minst sagt i tiden, och mixen av Minis tidlösa design och moderna hybrid-motor känns som en fullträff.

Men vad innebär då det här med el-hybrid för just dig? Hur märker du av det, förutom att du då och då pluggar in en elkabel i bilen? Jo, den största skillnaden är att du inte längre kommer behöva tanka efter att ha utfört diverse vardagsärenden. Nedanför listar vi 3 saker som du helt enkelt inte längre kommer behöva bensin till!

3 Saker du inte längre behöver bensin till

Med bara en enda laddning av batteriet i Mini Electric så kan du köra upp till 40km. Det är så klart inte helt avgörande om du ska åka 65 mil till sommarstugan, men det är ju inte en resa du gör allt för ofta ändå. Det du däremot gör ofta är de 3 sakerna listade nedanför, och de kommer du alltså inte längre att behöva bränna bensin på, förstår du hur lönsamt det blir i längden?

1: Åka och handla

Fram och tillbaka till affären blir numera helt bensinfritt.

2: Lämna barnen i skolan

Ingen bensin till detta heller

3: Till gymmet/träningen

Packa gymväskan eller barnens fotbollskläder och dra iväg, helt utan bensin.

Boka en provkörning

Är du sugen på att provköra den moderna versionen av en av världens tveklöst coolaste bilar? Då behöver du bara klicka på videon nedanför och fylla i formuläret på sidan du kommer till.

Videon nedanför är Cooper Minis senaste sneak peak inför releasen av Mini Countryman Plugin-hybrid.

Vill du gå över till el?

Funderar du på att gå över till el- eller elhybrid-bil?

View Results

Loading ... Loading ...

 

*Detta inlägg är reklam*

Föregående artikelHistorien Bakom Världens Mest Sedda Bild – *Reklam*
Nästa artikelAperol Spritz – Friskt, Italienskt Och Perfekt Till En Ljus Skjorta!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.