Det är inte bara Link som letar efter The Triforce!!

New Orleans är som bekant huvudstaden i Louisiana, en delstat man rätt sällan hör talas om här i Sverige. Vi är nämligen bättre på att prata om Kalifornien, Kalifornien och Kalifornien (och någon gång då och då hör man även talas om Kalifornien). Det är faktiskt lite synd, för den Amerikanska södern är sjukt spännande och intressant, och kanske mest intressant är deras mat.
Deras Cajunska är fullt av unika smaker och mycket handlar om deras heliga bas av 3 råvaror som är grunden i mer eller mindre alla rätter: Selleri paprika och lök. Den här röran är så klart grunden i ”Jureskog New Orleans”, den nya burgaren på Mc Donalds.

Här nedanför ser du Jureskog presentera sin nya burgare. Så nu är det är bara att budgetera in en burgare i beach 2017-dieten och njuta av lite holy trinity!

På tal om Voodoo, är det for realz?

Vad tror du om Voodoo?

View Results

Loading ... Loading ...

*Detta inlägg är reklam*

Föregående artikel4 Saker Alla Män Bör Veta Om Sommardäck!
Nästa artikelHerrmode Våren 2017 – Vårens Hetaste Trender Och Stilar!
Manlighet är ett jäkligt intressant ämne, vad är manlighet? hur blir man manlig? vad är omanligt? Djupa frågor... Men jag är inte bara djup som en Kent-låt från 2001, andra saker som intresserar mig är öl, roliga Youtubeklipp och solglasögon. Mycket nöje!