Högtider är inte alltid lika med konstant nöje, ibland blir man uttråkad

Julfirandet är inte alltid en ren fröjd, ibland blir det lite långtråkigt. Men tack och lov lever vi i framtiden och har tillgång till smartphones med miljontals appar att testa. Här är en lista med 5 appar som kan hjälpa dig fördriva tiden om julfirandet blir lite långtråkigt!

1: Hitman GO

Ett av 2014 års bästa mobilspel! Det minimalistiska hitman-spelet har fått enormt höga betyg av alla möjliga olika recensionssiter, och med all rätt. Det är strategiskt, spännande och jäkligt välgjort.

Hitman GO iphone

2: Wordfeud

Den klassiska Alfapet-appen är alltid lika relevant! Utmana släkten, polarna eller någon random motståndare.

3: Quizkampen

Bli lite smartare, irritera dina vänner och fördriv tiden med lite gammal hederlig frågesport. Quizkampen har enormt många spelare så du behöver aldrig vänta länge på en match.

4: Peak – Brain Training

Bara för att du har tråkigt så behöver du inte bli förslappad. Ladda ned Peak – Brain Training och håll hjärnan fräsch när pappa börjar dra gamla skrönor igen.

Peak brain training
Peak brain training

5: Fruit Ninja

Det må vara ett uråldrig spel, men om du lyckas få till en fruktskärar-tävling hemma i soffan så kommer det garanterat att vara lika roligt nu som för 5 år sedan!

Föregående artikelSiba – ”Alltid samma låga pris”???
Nästa artikelTävla och vinn Game of Thrones! – Sponsrad video
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.