Jämför och hitta rätt för dig…

Det finns ett stigande intresse i dagens samhälle när det kommer till digitala lån. Idag har vi låntagare en mängd olika alternativ att välja mellan när det kommer till onlinelån – men långt ifrån alla är bra. I mitten av detta kaos har en dansk jämförelsetjänst gjort det lättare att få en snabb överblick över lånemarknaden så att man kan undvika att falla i dyra lånefällor. Det finns många olika långivare på lånemarknaden och respektive erbjuder lån med olika räntor, avgifter och villkor. Det är med andra ord en djungel av möjligheter med det kan vara svårt att hitta det perfekta lånet som passar din situation.

Räntan på SMS lån brukar vara högre än vid andra typer av lån. Det finns även räntefria lån men räntefritt är inte lika med kostnadsfritt. Det kan finnas andra fasta avgifter man bör hålla koll på, som exempelvis uppläggningsavgifter och aviavgifter. Det är mycket man ska hålla koll på när man ska jämföra de olika lånevillkoren. Letar du efter lånet med den lägsta räntan? Behöver du pengarna på kontot idag? Vill du ha ett par återbetalningsfria månader? Listan över relevanta frågor är lång vilket gör det knepigt att välja bland det stora utbudet av onlinelån.

Välj rätt lån

För att undvika de dyra räntorna och dolda kostnader är det nödvändigt att du får en överblick över lånemarknaden. Innan du kan fatta ett bra beslut om vilket lån som är bäst måste du ta reda på vad de enskilda långivarna erbjuder. Då är ditt val av lån är baserat på fakta istället för en svag magkänsla.

Det bästa du kan göra är att jämföra lånemöjligheterna, kunskap är makt. Digalitiseringen gör att den svenska lånemarknaden har blivit allt mer transparent, vilket ger låntagaren förmånen att själv kunna välja långivare efter villkor, information och specifika förmåner. Men det kan enkelt ta dig ett par timmar om du manuellt måste jämföra alla online-erbjudanden samt läsa det finstilta så att inga obehagliga överraskningar uppkommer senare på vägen.

Den danska lånejämförelsetjänsten Fair-laan.se skapades med visionen att göra det enklare för låntagaren att få en översikt över sina lånealternativ. På tjänsten kan du enkelt se vilket lån som är det mest aktuella efter dina egna behov och finansiella situation. Du kan sedan klicka vidare till den önskade långivaren för att fullfölja lånet. Du kan även hitta långivare som beviljar lån trots betalningsanmärkningar samt så kan du enkelt hitta lån utan UC.

Genom att använda Fair-laan.se sparar du inte bara tid utan även pengar och du kan sätta räntorna på de olika lånen mot varandra och därmed enkelt välja den billigaste.

Om Fair-laan.se

Fair-lån

Fair-laan är en onlinetjänst som jämför långivare på den svenska lånemarknaden. Tjänsten erbjuder låntagare en grundlig översikt över diverse lån och långivare samt respektive villkor, så att låntagaren sedan själv ska kunna bestämma vilket lån som passar bäst till deras situation.

Andreas Linde och Stefan Olsen startade företaget 2014 i Århus, Danmark.

Föregående artikelHistorien Bakom Smooooooooooooth! – *Reklam*
Nästa artikelSystema Nature – En Makalöst Blandning av Akvavit Och Selleri
Manlighet är ett jäkligt intressant ämne, vad är manlighet? hur blir man manlig? vad är omanligt? Djupa frågor... Men jag är inte bara djup som en Kent-låt från 2001, andra saker som intresserar mig är öl, roliga Youtubeklipp och solglasögon. Mycket nöje!