Har man sett Malmö så har man sett världen”…

…Ja, så sägs det att det är i alla fall. Jag vet inte riktigt om jag håller med *host* jag är från östkusten *host*.

Du har garanterat inte missat att Fotbolls-EM är i full gång, och för att fira det hela så åker Erik Saade runt i sin hemstad Malmö och träffar olika personer som alla har hjärtat i fotbollen. Dessutom så kommer de här olika Malmöprofilerna från de olika länderna som representeras i Fotbolls-EM. Man kan säga att det blir en resa runt Europa, fast hemma i Malmö.

Först ut är Gary från Wales. Han, precis som alla Walesare, har en väldigt komplicerad relation till fotbollen. Wales har nämligen mer eller mindre aldrig vunnit någonting, eller ens gått särskillt långt i någon form av mästerskap. Han kallar sitt kära hemland för ”en klassisk förlorar-nation”.  Låter faktiskt lite som Sverige i mina öron (slå mig inte, jag är inte en förädare egentligen). Men trots detta så älskar Walesare sin fotboll och stödjer så klart sitt hemland med hejarop och ett gott hjärta.

Här nedanför kan du se mötet mellan Erik och Wales (i Malmö)

Vilket land tror du mest på?

Vilket av de här länderna tror du har störst chans att vinna EM?

View Results

Loading ... Loading ...

 

*Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Coca Cola*

Föregående artikelHur Vet Man Om Man Har Näringsbrist?
Nästa artikel4 Drinkar Med Sockerlag – Så Du Slipper Koka Skiten I Onödan
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.