Goda samariter bör belönas med nygrillat…

Idag, den 13 Mars är det ”The Good Samaritan Day” en dag då man ska uppmärksamma konceptet av att vara en god samarit, alltså att osjälviskt hjälpa andra människor i nöd.

På tal om det, har du någonsin stött på en bil som står vid sidan av vägen med varningsblinkers på? Stannade du för att hjälpa till eller körde du vidare?
Om du valde att köra vidare så tillhör du troligtvis majoriteten, så det är inte automatiskt ondskefull, men tänk om du skulle stannat vad hade hänt då? Troligtvis hade du fått uppleva den där härliga känslan av nygrillade hamburgare som får munnen att vattnas, eller nej, nu tänkte jag fel… Det var vad några tappra hjältar på vägarna i USA fick uppleva när de stannade för att hjälpa en man med en brinnande bil.

Whopper som belöning på The Good Samaritan Day

När dessa hjälpsamma hjältar (eller ska vi kalla dem samariter?) stannade för att hjälpa den ensamma mannen blev de minst sagt överraskade, för bilen brann inte, det var bara den gigantiska grillen installerad i motorhuven som brann.
Vid grillen stod Burger Kings maskot ”The king” och grillade whoppers som han bjöd de goda medmänniskorna på. En rätt skön överraskning.

I videon nedanför kan du se hur Burger King valde att belöna goda samariter på ”The Good Samaritan Day” som är idag den 13e Mars!


Har du agerat god samarit någon gång?

Har du agerat "God samarit" någon gång?

View Results

Loading ... Loading ...

 

*Detta inlägg är reklam i samarbete med Burger King*

Föregående artikelGör Om Din Ungkarlslya Till En Lyxlägenhet Med Lite Tavlor Och Belysning!
Nästa artikelHär Finns Jobben Om 5 År
Manlighet är ett jäkligt intressant ämne, vad är manlighet? hur blir man manlig? vad är omanligt? Djupa frågor... Men jag är inte bara djup som en Kent-låt från 2001, andra saker som intresserar mig är öl, roliga Youtubeklipp och solglasögon. Mycket nöje!