Ute efter bra (och gratis) program för videosamtal? Appear.in är troligtvis det du letar efter

det enda du behöver göra för att komma igång med ett videosamtal i Appear.in är en mikrofon och en högtalare, sedan behöver du bara skriva in en URL du vill ha som kanal, that's it. Du behöver inget inlogg, ingen programvara och inget meck över huvud taget. Bara köra helt enkelt. FANTASTISKT!

bra program för videosamtal
Appear.in gör det orimligt enkelt att starta videosamtal

Norrmän!

Bakom Appear.in står ett gäng Norrmän från Telenor. Deras ambition är att skapa ett globalt kommunikationsverktyg som underlättar videosamtal. Det verkar onekligen som de är på rätt spår och det skall bli intressant att se hur många dagar det hinner gå innan de blir uppköpta för $100.000.000.000

En nysläppt iPhone-app

Alldeles nyligen så släpptes även en iPhone-app för enkla videosamtal även från telefonen. Så regelen ”ingen programvara” gäller så klart bara om du sitter vid en dator. Men så länge du har appen så är det precis lika enkelt, kortfattat verkar Appear.in vara ett riktigt jäkla bra program för videosamtal!

Hur mycket får du för att skriva det här?

Det är en mycket rimlig fråga. Men det här är faktiskt helt på eget bevåg, och anledningen till den extatiska tonen är helt enkelt bara att jag älskar enkla saker som faktiskt funkar.

Föregående artikelHandtork eller papper, vad är mest hygieniskt?
Nästa artikelMovember närmar sig -Tänk på det blå bandet
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.