Holger Bags är en kombination av Svensk design med Svenskt praktiskt tänk!

Väskor är rätt självklara. Man behöver något att bära saker i, det är inte så komplicerat. Eftersom de är så självklara så är det inte så konstigt att det aldrig händer något i väsk-världen. Inget nytt, inget kreativt tänk. Bara samma gamla skit egentligen. Fine, någon kanske kör brunt läder istället för svart läder, eller mönstrat läder ”Wow!!!eller inte.

Just eftersom det händer så lite i väsk-branschen så är det extra kul när ett företag (Svenskt företag!) som Holger Bags glider in och levererar något nytt!
Jag har testat Holger Senior ett tag nu och måste säga att jag har lite svårt att se vad jag skall ha för användning för en väska utan batteri?

Bär din dator i en laddsation

I alla Holger Bags finns ett litet men kraftfullt batteri. Batteriet har en USB-ingång och syftet är att du skall kunna ladda din telefon när du är ute och ränner. En briljant idé som känns helt självklart nu när man sett den. Varför tog det så lång tid för någon väsktillverkare att komma på detta? Helt ofattbart måste jag säga.

holger bags
Holger Bags finns i tre olika storlekar, en för iPads och dyl. en för Macbooks och andra mindre datorer samt en liten ryggsäck

3 Olika storlekar

Holger Bags finns i tre olika storlekar, en för iPads och dyl. en för Macbooks och andra mindre datorer samt en liten ryggsäck.

Holger Junior

Holger bags junior
Holger bags junior

Mini-variaten. Perfekt för en iPad och en tidning. Inget för matlådan eller träningskläderna så klart utan mer av en snygg och smart förvaring av din surfplatta.

Väskan kostar ca 1800kr. Du hittar mer info på Holgerbags.com

Holger Senior

Holger bags senior
Holger bags senior

Portföljvarianten. Perfekt för en Macbook 13″ eller liknande dator. Batteriet håller till minst 2 fulla laddningar av en iPhone. Det halvhårda skalet gör att väskan känns lite lyxig och ganska business. En härlig väska som jag haft mycket användning för helt enkelt.

Väskan kostar ca 2000kr. Du hittar mer info på Holgerbags.com

Holger Backpack

Holger bags backpack
Holger bags backpack

Den största väskan, en ryggsäcksliknande hård-väska. Utmärkt för en större dator och lite andra prylar. Personligen känner jag nog att denna är i lite största laget med tanke på syftet. En ryggsäck skall vara bekväm och skonsam mot rygg och axlar. Jag tror inte riktigt att man kommer få det med denna väska. Men vill man ha en annorlunda och snygg ryggsäck med laddningsfunktion så är den ju självklart klockren.

Väskan kostar ca 2200kr. Du hittar mer info på Holgerbags.com

Vart kan man köpa Holger Bags?

Jo då. inte från deras Webbplats, men de finns i utvalda butiker. En lista på återförsäljare hittar du här.

Föregående artikeliPad Air 2 recension – Här är de 6 mest intressanta nyheterna!
Nästa artikelFjällräven vintern 2014 – En otippad kampanj
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.