Nu kommer Danskarna!

Om din första tanke när du såg rubriken kanske var: ”Vadå billiga kostymer?, borde ni inte förespråka bra kostymer?” Så är mitt svar: Jo, så klart, men som vi alla vet så är det knappast två saker som är ömsesidigt uteslutande. Sen bör ju alla få möjligheten att glida runt i en ny kostym, det är en känsla som är svår att slå.

När vi ändå är på ämnet 'billiga kontra bra' så är det värt att påpeka att det i slutändan handlar till 80% om hur den sitter och hur man bär upp den, inte om vilken täthet det är på tyget eller vilken skräddare som gjort den.

Danskarna kanske har svaret du söker?

För mindre än ett år sedan kunde knappt hitta en kostym i Danmark för under 2000kr. Sedan dess har det Danska företaget Billigejakkesæt vuxit sig till en av de större aktörerna när det är läge att köpa en kostym. Nu har de landat i Sverige, och på billigkostym.se hittar du både kosymer och smokings för under 1000kr, i alla de klassiska färgerna.

billig kostym blå

Slipsar, flugor och näsdukar

Utöver kostymer så finns det även alla de klassiska accessoarerna, näsdukar, flugor och slipsar.

Här är lite humoriskt sköna bilder på några av deras kostymer.
billig kostym kornblå billig kostym marinblå

 

Föregående artikelVad Är Komplex-Träning? – Låt Oss Kalla Det Välplanerad Cirkelträning
Nästa artikelDe 10 Sämsta Apparna I Historien – Kommer du ihåg ”Jew or no Jew?”
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.