Julfest med jobbet? Safea och satsa på enfärgade skjortor!

Nu är det julfest-tider, och det innebär att tusentals män står och funderar på vad de skall ha för kläder på sig. För att förtydliga så är det inget ”hån” eller förminskande över huvud taget i det, det är bara sanningen.

För att göra det hela lite enklare så har vi tagit fram tre enkla lösningar. Tre enfärgade skjortor, inga konstigheter, klassiskt och ”all around”. Man kan så gott som alltid ha en enfärgad skjorta och smälta in, fest, bröllop, julfest med jobbet eller första dagen på jobbet? Det spelar ingen roll, enfärgade skjortor är klockrent!

Den marinblå skjortan

navyblå skjorta herr

Inte så sugen på svart eller vitt? Då är det marinblått som står näst på tur i listan över ”färger som alltid funkar”. Här en buttondown-skjorta i bomull med bröstficka. Funkar, oavsett tillfälle.

  • På Care of Carl hittar du skjortor i alla färger.

Den svarta skjortan

svart skjorta herr

Ytterligare en buttondownskjorta i bomull. Mjuk, bekvämt och klockrent till alla typer av färger på byxor, tröjor, skjor och skärp. En svart skjorta är även perfekt för dig som vill se lite smalare ut. Många fördelar helt enkelt.

  • På Care of Carl hittar du skjortor i alla färger.

Den vita skjortan

billig vit skjorta herr
billig vit skjorta herr

En vit skjorta, vad skall man säga. Troligtvis mitt absoluta favoritplagg alla kategorier. Vita skjortor har varit ett av de mest användbara, stilrena och snygga plaggen som finns i över hundra år. Är du tveksam? Kör vit skjorta. Det kommer inte bara funka, det kommer även vara svinsnyggt, varje gång. Här en buttondownmodell i hälften bomull hälften polyester.

  • På Care of Carl hittar du skjortor i alla färger.

Inte nöjd?

Tycker du de här tre förslagen var kassa? Kolla in Care of Carl, Stenströms eller Arket, där finns det drösvis med skjortor i alla möjliga färger.

Föregående artikelRaka bröstet eller inte? – Bör man, och hur gör man?
Nästa artikel4 Skyltar från framtiden – Skynet är bara en tidsfråga!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.