Libratone skriver om reglerna för ljudsystem, de behöver inte längre vara svinfula!

Ljudsystem kan vara det fulaste som finns, eller ja, tills soundbaren kom. Tack vare Danskarna så har vi nu även en riktigt snygg OCH effektfull soundbar. Även om den kanske gör ett större hål i plånboken än man kanske önskar så kan Libratone DIVA vara den optimala ljudenheten om man är ute efter en kombination av design och ljud.

Libratone DIVA soundbar
En ”close up” på Libratone DIVA

Design som smälter in

Med ett djup på bara 10cm så smälter enheten verkligen in i ”landskapet”, något jag personligen sätter ett högre värde på än ”optimalt ljud”. Är man en riktigt ljudnörd så finns det säkert en hel del att säga om storleken på högtalare o.s.v. yada yada.

Libratone DIVA
Libratone DIVA smälter in i din feng shui-lägenhet

Vad kostar den, och vem säljer den?

”Vill man vara fin så får man lida pin”, ett klassiskt uttryck som passar rätt bra här. Libratone DIVA kostar 7399kr. Ett saftigt pris för en ljudanläggning utan diverse surround-högtalare. Men baserat på mina tidigare erfarenheter av Libratones högtalare så kan det vara värt priset, för 10 år sedan behövde man högtalare i hela rummet för en optimal upplevelse, tekniken nu för tiden är dock helt annorlunda och en enhet kan vara mer än tillräcklig.

I mitten på Oktober kan man hitta apparaten i butikerna, då beger jag mig dit för att se om den lever upp till sin Danska hype!

Du hittar alla Libratones produkter och mer info om dem på: Libratone.com

Föregående artikelBättre än så här blir det inte! – Ett recept
Nästa artikelGurkmeja-te – Ett naturligt botemedel mot höstmörker
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.