iPhone-skal är något som det bokstavligen dräller om. Det kan vara svårt att hitta något vettigt

Personligen har jag svårt att hitta ett passande skal till min iPhone, man är konstant orolig över att få skador på telefonen och tvingas nöja sig med ett tråkigt skal som egentligen inte är snyggt.
Det är här Carved förhoppningsvis kan råda bot.

”Handsnidade” iPhone-skal i trä

Carved gör, enligt dem själva, skal till din i-pryl (och även vissa modeller från Samsung) i trä av hög kvalité och med en distinkt ådring för bästa färg.
De gör både skal och ”cases”.
Deras skal är heltäckande skydd helt i trä, som sitter på både fram och baksida, men de har även sina Cases, som är ett klassiskt plastskal som knäpps på baksidan av telefonen och som i sin tur omsluter en träbit, detta för den som oundvikligen kommer tappa sin telefon.
Skalen är alltså mer dekorativa, deras Case mer skyddande.

Ett exempel på deras otroligt snygga skal är detta i ebenholt med en världskarta. Riktigt stilrent och unikt.

iPhoneskal i trä med världskarta
Carved's Ebenholts-skal med världskarta

Ebony World Map Inlay

Frågor som väcks är förstås, hur mycket kostar det och hur lång tid tar det att få hem det?
Skalet kostar 25$ (29$ för ett Case) vilket är väldigt billigt för denna typ av unikt skal, visserligen tillkommer avgift för internationell frakt och hela processen tar mellan 3-6 veckor.

Det är alltid roligt med kreativa produkter, och än mer när de är naturliga, kräver lite handarbete och att de faktiskt skryter med att de är närproducerade.

Carved.com

Föregående artikelHur tränar man bombhundar? Visste du det här?
Nästa artikelSpringa eller gå i regnet? Vad är bäst?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.