Vill du vara lite modern? #Rakadig

Hipsters har länge varit en mix av ett skällsord och en livsstil. Kort och gott handlar det om att gotta sig i att inte vara som alla andra, och visa det så mycket det bara går. Men allt har ett slut, och det gäller även hipsters och deras signatur, skägget.
Här är en sponsrad video, från Gilette, som humoristiskt fortsätter sin kampanj mot hipsterskägget. Förra veckan öppnade de med att berätta sagan om hipsterskägget, och hur det gått i graven. Den här veckan följer de upp med en instruktionsvideo till hur man blir en äkta ”gentleman”, skägglös med andra ord.

Skägget dött? Men om man vill sticka ut och vara trendig då?

Vad innebär då det här egentligen? Jo det innebär att om du gärna sticker ut från mängden och är trendig så är det dags att raka dig. Känner du dig ringrostig på den fronten så är det bara att kolla in vår guide: ”Hur rakar man sig?” och vår andra artikel för dig som har problem med irriterad hud efter rakning.

Föregående artikelFräscht och sportigt vårmode från UCLA
Nästa artikelEn fälgguide, allt du behöver veta om fälgar helt enkelt
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.