Det uråldriga Japanska monstret visar vägen när det gäller distribution av media!

I våras hade den senaste filmatiseringen av klassiska Godzilla premiär. Filmen togs emot med blandade känslor, som alltid när det handlar om monster och superhjältar. Den fick en helt ok 6.8 på IMDB, vilket faktiskt är rätt högt för den här typen av film.

Släpps för försäljning

4 Månader efter premiär så är det nu dags för försäljning av filmen. Men till skillnad från hur det alltid gått till så gör Godzilla något lite annorlunda och ofantligt positivt. Denna release släpps 3 veckor tidigare som digital nedladdning. Du kan alltså redan nu köpa filmen på iTunes, innan den finns som Blueray i butikerna.

Personligen har jag ingen Blueray-spelare, och är inte intresserad av fysiska kopior av filmer eller musik (spel är fortfarande en helt annan grej), så att de favoriserar den digitala produkten är riktigt kul. Det borgar väl för framtiden!

Officiell trailer för Godzilla (2014)

Föregående artikel5 Sjuka saker sociala medier gör med din hjärna!
Nästa artikelBaldur’s Gate på iPhone! Det legendariska RPGt i fickan
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.