Inte sugen på det vanliga?

Nyligen så lanserade Coca Cola sin nya dryck FÏNLEY i Sverige. Det gjordes på ett lite annorlunda sätt, med hjälp av en gigantisk dryckesautomat. Resultatet ser du nedanför i den sponsrade videon.

Det nya alkoholfria

Syftet med Fïnley är att bli det nya alkoholfria alternativet, men inte genom att vara en klassisk läsk, utan att vara mer av en seriös dryck med komplicerad smak.

Personligen så gillar jag verkligen idén om att skapa en ny sorts dryck med huvudsakligt syfte att vara ett alkoholfritt alternativ som känns likvärdigt till smaken, men utan ruset. När jag häller upp en pinne så är det inte alltid jag primärt är ute efter att bli lite trubbig i kanterna, ibland vill man ju ha den där mini-chocken av den ångande starka spriten i munnen. En sån dryck skulle jag vilja se, det hade varit riktigt intressant.

Fïnley kommer i följande smaker:

• Citron & fläder
• Grapefrukt & blodapelsin
• Apelsin & tranbär

Fïnley – Alkoholfritt alternativ till klassikerna

 

Vad skulle du vilja ha?

Om du var ute efter ett alkoholfritt alternativ, men inte var sugen på en vanlig läsk, vilken typ av smak skulle du då leta efter? Det beskt söta i en öl, det syrliga och jästiga i vin och champagne eller det starkt ångande från en whisky? Lämna gärna en kommentar nedanför och berätta vad som skulle vara viktigast för dig.

Föregående artikelTom Collins – Citron Och Gin I En Fantastisk Blandning!
Nästa artikel4 Härliga desserter man kan göra i micron
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.