Att hitta bra presenter är inte lätt, så länge man inte skall köpa något till en 3-åring så klart

Att ge bort udda och unika saker är så gott som alltid uppskattat, det känns som man tänkt till och personen lär inte blanda ihop presenten med någon av de andra presenterna, kort och gott, alla vinner.

På Etzy, ett sorts handelcommunity för eco-produkter och liknande, hittar vi precis det, en unik och udda present, ett kitt för ätbara blommor.

Present - ätbara blommor
Snyggt paketerat, en bra grund för den perfekta presenten

Allt du behöver för att odla ätbara blommor, att dekorera måltider eller sallader med, i en vacker presentask.
I asken ligger ett träblock med plats för 4st provrör där du skall så fröna. Inom kort har du alldele egna ätbara blommor.

Ätbara blommor present
Paketet innehåller allt man behöver, fröpåsar, ett träblock och 4st provrör att odla blommorna i

Personligen uppskattar jag alltid en present som går att förtära eller på något sätt används (resor, restaurangbesök eller dyl.) så för mig skulle detta vara en perfekt present, något som ger en en historia att berätta vidare.

Tyvärr så skickar de inte produkten utanför USA i dagsläget, men förhoppningsvis så ändras det i framtiden, känner man att man måste ha ett kitt så kan man prova maila tillverkaren.

Du hittar kittet med ätbara blommor här för ca 350kr.

Föregående artikelUber Fare Splitting – Uber låter oss nu dela på notan
Nästa artikelMassiv uppdatering av Google Maps för iOS
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.