Precis som Yoga är Barre-passet otippat krävande

SATS kommer ständigt med nya träningsformer och olika gruppass. De flesta som tränar på SATS har troligtvis provat Body Pump minst en gång.

Nu är det dags för en ny, lite udda, träningsform, Barre!

Vad är Barre?

Barre på SATS är ett pass som använder balett-dansarnas klassiska stång (såna som du ser i alla filmer) i kombination med funktionella styrkeövningar.

Så här säger SATS själva om passet:

Vår Barre-klass är inspirerad av dansarnas övningar vid balettstången men innehåller också sportigare inslag i form av funktionella styrkeövningar. Övningarna utförs vid en balettstång, en sk. Barre, och är enkla, graciösa och grymt effektiva!

Här nedanför är en kort presentionsvideo av passet. Jag har en känsla av att det kommer vara otippat krävande, precis som Yoga, Pilates och andra träningsformer som ibland (helt orättfärdigt) anses tjejiga. Jag menar säger du att Yoga är fjösigt och simpelt, då har du aldrig stått i en Pungu Mayurasana och försökt gå över till en Sayanasana.

 

*Detta är ett sponsrad inlägg*

Föregående artikelVad Händer När Man Knäcker Fingrarna?
Nästa artikelVilken Är Den Farligaste Sporten? Här Är Topp 5!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.