Vi står alldeles för ofta inför val i dagens samhälle…

Val är något man sällan kommer undan. Dagligen behöver man fatta ett eller flera beslut. Vissa argumenterar för att detta är ett av vår tids stora hälsoproblem då oron för att fatta fel beslut skapar stress och psykisk påfrestning.
Tack och lov så är det rätt sällan som du ställs inför ett svårt val, så svårt att du börjar svettas och får ångest. Men när det väl händer, och om du då har svårt att fatta ett beslut så kommer här ett snabbt och ganska otippat råd som kan hjälpa dig:

Varje gång du står inför ett val där du har mycket svårt att avgöra vad som är bäst, singla slant. I ögonblicket när myntet snurrar i luften så kommer du inse vad det är du hoppas på och känner är bäst.

Sammanfattningsvis

Som du förstår så handlar det inte om själva slant-singlingen, det är alltså inte sidan på myntet som skall bestämma vad du skall göra, utan det faktum att du kommer inse vad det är du egentligen vill när valet inte längre ligger i dina händer.

Föregående artikelHandsydda italienska skor till rimliga priser – Scarosso i Sverige
Nästa artikelPower Pose – Vad är det och vad är fördelarna?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.