I annonspartnerskap med Desenio.

Med sommaren kommer också en önskan att fräscha upp hemma…

På hösten och vintern är det härligt med lite mörkare färger, tjocka gardiner och riktigt långhåriga mattor. Man vill också ha levande ljus och såna där doftpinnar i hela lägenheten, så att det känns ombonat och härligt.

Men när sommaren kommer så känner vi nog alla en önskan om att fräscha upp vårt hem. Vi vill ha luftiga gardiner, ljusa mattor och en sval sommarbris som blåser igenom vardagsrummet. Den här härligt friska sommarkänslan är inte särskilt svår att få till, för vissa räcker det med ett par tunna, vita, gardiner. Men om du vill ha lite mer finess och lite mer genomtänkt stil så bör du även tänka igenom vad du har på väggarna.

En bild säger mer än tusen ord, det vet vi alla, men något de flesta inte tänker på är att vi sällan byter ut vad vi har på väggarna efter årstiden. Du kanske sitter där i soffan med en tavla i mörka färger som föreställer en skog, eller ett mörkt hav och en ensam eka? Klassiska motiv båda två, men de är ju inte särskilt somriga, och de känns definitivt inte luftiga och fräscha. Det är här posters kommer in i bilden

Posters gör det enkelt att byta stil

Med ett par snygga posters kan du enkelt byta stil i hela hemmet på bara några minuter. En ram kostar inte många kronor, och riktigt fina posters kan du få tag på för några hundralappar. Sen ställer du dem bara snyggt i källarförrådet, tillsammans med kartongen med sommargardiner och mattor och vips kan du få till en sommarfräsch lägenhet på 30 min. Sen gör du så klart samma procedur igen när det börjar bli kallare.

Posters från Desenio

Ska du investera i ett par nya posters så kan vi varmt rekommendera Desenio. De har ett enormt utbud med snygga poster och du kan enkelt sortera efter stil, kategori (t.ex. naturbilder), motiv eller storlek. Här är några av våra favoriter, som passar utmärkt på sommaren.

Amalfikusten

poster amalfikusten

Det här är helt klart min favorit. Den påminner om en sommar jag spenderade i Italien. Den är både innehållsrik och minimalistisk på samma gång. Dessutom går allt i de fantastiska rosa och gröna sommartonerna. Riktigt fin! Postern hittar du här.

Gräs

poster gräs

Få saker är så avslappnande som att se gräset vaja i vinden. Den här postern ger känslan av att stå och blicka ut över ett fält en midsommarkväll. Härligt.

Luftballonger

poster luftballong

Så länge man inte är höjdrädd är få saker så rogivande som att se luftballonger glida fram över himlen en sommarkväll.

Spårvagn i Paris

poster spårvagn

En spårvagn i Paris, kan något bli mer somrigt?

Hav och himmel i ett

poster strand

Rosa himmel och hav som smälter ihop på ett avslappnande sätt. Väldigt vackert.

Alla dessa posters och många fler hittar du på Desenios hemsida.

Föregående artikelPopulära Hobbies – Prova Något Nytt På Semestern
Nästa artikelUppfyllda Behov Gör Dig Till En Bättre Människa
Glad Londonbo med ett stort intresse för hälsa, relationer, träning, och kost. På helgen händer det dock att en drink (eller 10) slinker ner.