Touareg, terräng när du vågar…

Troligtvis spenderar du betydligt mycket mer tid än du skulle vilja på diverse kommunala transportmedel, eller i kontorsstolen på jobbet, eller tv-soffan, eller på det där tråkiga löpbandet på gymmet. Men det är ju inte det du vill eller hur? Du vill ju egentligen ha lite mer äventyr i din vardag, lite mer fart och spänning.
Ett sätt att få det är att gå med i ett hemligt sällskap och försöka förändra världen genom att kontrollera priserna på stearinljus, men det är ganska svårt att komma med i såna sällskap, och sen så är det ju inte speciellt sjyst heller.
Ett enklare sätt är att få lite spänning i vardagen skulle vara att köra bil i sån där lagom terräng, om du har en bil som klarar av det vill säga.

Här nedanför är Volkswagens senaste reklam för Touareg, där ser du en torr Engelsman gå igenom vilken typ av terräng den skulle kunna klara av, om han bara hade vågat.


Vad skulle du föredra?

Vilken typ av terräng skulle du vilja köra igenom?

View Results

Loading ... Loading ...

*Detta är ett sponsrat inlägg*

Föregående artikelHurricane – En Partystartare Från 40-Talets New Orleans
Nästa artikelHerrmode Vinter 2016 – Stå Emot Kylan Med Stil
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.