Musik i hemmet är på väg in i en riktig renässans!

För några år sedan så började vi svenskar efterfråga lite mer avancerade, men mer lättanvända musiksystem. Vi ville ha samma musik tillgänglig överallt, och så föddes Spotify. Som ett barn till Spotify har vågen av trådlösa multiroom högtalare fötts, först ut i stor skala vara Sonos, men nu är Philips här för att göra marknaden mer lättillgänglig.

Vad är det och hur funkar det?

I grund och botten så fungerar de mer eller mindre som Sonos trådlösa system. Du kopplar ihop en massa högtalare på ditt hemmanätverk (Wifi) och kan sedan välja att spela upp musik i alla rum. Antingen samma musik i alla rum eller olika låtar i olika rum. Perfekt om man har ett lite större hem och vill ha något enhetligt för att slippa hålla på att mecka med olika förstärkare eller cd-spelare. Med Philips Multiroom högtalare-system så är det också smidigt att bara gå ifrån hemmet och fortsätta med musiken i hörlurarna. Nice!

Spotify i Philips Multiroom högtalare

Här är en sponsrad video från Philips som på ett artistiskt sätt visar vad man kan göra med en uppsättning av deras nya högtalare.

Modellen i videon heter SW750M respektive SW700M.

Föregående artikelTwitter 2014 – Här är hela året sammanfattat!
Nästa artikelEn Podcast för Män av män – Manspodden
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.