Lika bra på vintern som sommarn, och på fest som på fritiden – Chinos!

Fördelen med chinos är att de funkar i alla lägen. De är väldigt sällan de är för casual, och väldigt sällan de är för uppklädda. De funkar nästan alltid!

Här är 4 snygga chinos som du kan ha vid vilket tillfälle som helst egentligt, exklusive bröllop, frackmiddag och röda-mattan-fest så klart

1: Chinos från Tommy Hilfiger

snygga chinos tommy hilfiger Klassiskt beiga chinos i klassisk stil. Man kan säga att det här är ett par helt vanliga chinos.

2: Chinos från Filippa K

snygga chinos filippa kMarinblå chinos i något glansigt material med ben som tydligt smalnar av mot fötterna.

3: Chinos från Matinique

snygga chinos matiniqueVäldigt lika modellen från Filippa K. Marinblå, avsmalnande ben och i ett något glansigt material. Gillar du lite tightare byxor så funkar båda modellerna riktigt bra.

4: Chinos från GANT Rugger

snygga chinos gant ruggerDjupt marinblå chinos från GANT Rugger. Lite högare i midjan i typisk Amerikansk stil. Gillar du ”svenska byxor” så skulle jag satsa på Filippa K, men vill du ha ett par klassiska chinos så är de här ett perfekt alternativ.

Föregående artikelHur Många Gånger Kan Man Vika Ett Papper? Fler Än 7 iaf
Nästa artikelEvoland låter dig spela genom spelhistorien
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.